Projecten

IKEA

Samen met IKEA Communications ontwikkelt Except intuitieve dynamische dashboards, management tools voor nauwere samenwerking in een van de IKEA productieketens. Resultaat hier is een wereldwijd duurzamer catalogus productieproces (papier en print industrie). Voorbeeld van impact in 2016; 26% CO2 emissie reductie en 35% minder waterverbruik.

LC Packaging

"Waar staan wij momenteel met onze prestaties?" was de vraag waarmee LC Packaging bij Except aanklopte. We onderzochten de CO2 footprint nul-lijn van haar mainstream product, de Flexible Intermediate Bulk Container (FIBC) en de positieve impact van hergebruik. Op bedrijfsniveau voerden we volgens het internationale GHG Protocol onderzoek uit naar haar energie en waterverbruik, afvalproductie en emissie van CO2.

Masterclass

Samen met Innergie ontwikkelt HOE-Advies de Masterclass de "Binnenkant van Duurzaamheid". Deze legt met concrete instrumenten een fundamentele verbinding tussen persoonlijke en organisatorische ambities. Het natuurlijke gedrag van uw mensen wordt expliciet gemaakt en ingezet als bron van hernieuwbare energie bij het opstellen, uitvoeren en vieren van uw duurzaamheid agenda.

Circle of Trust

HOE-Advies faciliteert de Brabantse "Circle of Trust". Samen sneller duurzame ambities waarmaken, voor en door het MKB. Samen met gelijkgestemden werken we daarin effectief aan het uitvoeren van duurzame agenda's van deelnemers. Concreet en pragmatisch aan de slag met het verbeteren van bedrijfscontinuïteit.

Lees over meer projecten

Waarbij is HOE-Advies betrokken?
HOE-Advies
Seminarieweg 19A
4854PA Bavel

E-mail: tim@hoe-advies.nl
Mobiel: 06-13745737
BTW: 1396 7295 3B01
Kvk: 2016 7818
IBAN: NL35 FVLB 0226 2476 19 (BIC: FVLBNL22)